ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De dilluns a dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances Terrassa i transport de mobles a Terrassa

Mudances Terrassa i transport de mobles i mercaderies a Terrassa, Vallès Occidental, Mudances iron, posa a la vostra disposició els seus serveis i llarga experiència en el sector de les mudances i qualsevol tipus de trasllat a nivell regional, nacional i de la UE.


Dipositeu la vostra confiança en nosaltres, us assessorarem, visitarem i planificarem el trasllat a realitzar sempre mantenint un tracte proper, personalitzat i seguint les vostres instruccions i indicacions. Aportant-li un pressupost clar i tancat del trasllat o mudança.


Com sempre per a nosaltres, el primer són els nostres clients i poden confiar plenament en la seguretat i la protecció de tots els objectes, mobles o materials a tractar en cada projecte. Cada cas és diferent i segons la dificultat amb què ens trobem, actuem amb equips o eines avançades que faciliten i cuiden tots els estris.


Grua, plataforma elevadora, trasters i guardamobles, tot el que li cal amb Mudanzas Iron.


Rapidesa, professionalitat i seguretat garantida.

Mudances Terrassa i transport de mobles a Terrassa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.