ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances Sabadell i transport de mobles Sabadell

Mudances Sabadell i transport de mobles Sabadell, es realitza prèvia conversa telefònica, fem una del servei mitjançant visita, sense cap compromís, posteriorment li aportem un pressupost clar i concís. Sense sorpreses, confiïn en Mudances Iron. Més de 10 anys al sector de les mudances i optimitzant processos per garantir la satisfacció dels nostres clients.


La nostra manera de treballar i llarga trajectòria en aquest sector, ens permet oferir serveis totalment segurs i per a la tranquil·litat de particulars i empreses, en el maneig dels seus objectes. Els nostres embalatges, desarmat de mobles i posterior muntatge, es realitzen amb molta cura per protegir-los.


Per a mudances de difícil accés disposem d'equips amb grua, plataforma elevadora i trasters i guardamobles per a emmagatzematge.

Mudances Sabadell i transport de mobles Sabadell

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.