ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances Hospitalet de Llobregat

Mudances Hospitalet de Llobregat i transport de mobles a Hospitalet de Llobregat, així com trasllat de mercaderies per a particulars i Empreses, anys d'experiència dedicats al sector, oferint un servei personalitzat, cuidant fins a l'últim detall, per obtenir resultats satisfactoris per a tothom els nostres clients.


Disposem de plataformes elevadores i camió grua, per poder dur a terme mudances de complicat accés, també trasters i guardamobles. En definitiva podeu gaudir d'un trasllat segur, amb la màxima protecció per als vostres mobles, estris o mercaderia. Cuidem fins a l'últim detall en embalatge, càrrega i muntatge del material, gràcies al nostre personal qualificat i amb més de 10 anys d'experiència al nostre sector.


No dubteu a consultar-nos, mudances barates a Barcelona, Hospitalet, Catalunya i Espanya, truca'ns! La seva Empresa de mudances de confiança.

Mudances Hospitalet de Llobregat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.