ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances Sant Cugat i transport de mobles a Sant Cugat

Mudanzas Sant Cugat i transport de mobles a Sant Cugat, especialitzats en el sector de les mudances i transport de mercaderies des de fa 10 anys, Mudanzas Iron compta amb tècnics experts en el tractament dels seus mobles i objectes com si fossin nostres, procés d'embalatge i empaquetat acurat, perquè cap dels seus objectes no pateixi danys.


Les seves pertinences estan segures amb Mudanzas Iron. Oferim tot tipus de mudances i trasllats, per molt complicats que resultin, justament per això estem equipats, amb camió grua, plataforma elevadora, servei de trasters i guardamobles, contacti amb nosaltres i expliqui'ns que necessita, per part nostra rebrà sempre un tracte proper, personalitzat i respectant sempre les indicacions. Així com un pressupost tancat, clar i concís.


Professionalitat, rapidesa i seguretat.

Mudances Sant Cugat i transport de mobles a Sant Cugat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.