ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances a Girona i Transport de mobles a Girona

Servei de mudances a Girona, especialitzats en el transport de mobles a Girona, tractem els vostres mobles com si fossin nostres, procés d'embalatge i empaquetat curós, perquè cap dels seus objectes pateixi danys. Els vostres objectes estan segurs amb Mudances Iron. Oferim tot tipus de mudances barates a Girona, transport i trasllat de mercaderies, contacteu amb nosaltres 644 797 258 i expliqui'ns què necessita.


Disposem de les eines necessàries i d'una llarga trajectòria que ens permeten executar el trasllat de qualsevol objecte per difícil que sigui, per això, disposem de grua, que ens fàcil molt aquells objectes de càrrega complicada i de difícil accés.


Mudances amb grua a Girona

Serveis de mudances amb grua a Girona, embalatge i empaquetat responsable, els nostres clients són la garantia de la nostra feina, és el nostre objectiu sempre aconseguir finalitzar la feina amb èxit i sempre aconseguir la satisfacció de particulars i Empreses.


Mudances a Girona i Transport de mobles a Girona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.