ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances a Lleida i Transport de mobles a Lleida

Prestem serveis de mudances a Lleida i trasllat de mobles a Lleida, prèvia conversa telefònica, venim a fer una valoració del servei, sense cap compromís, posteriorment li aportem un pressupost clar i concís. Sense sorpreses, confiïn en Mudances Iron.


La nostra manera de treballar i llarga trajectòria en aquest sector, ens permet oferir serveis totalment segurs i per a la tranquil·litat de particulars i empreses, en el maneig dels seus objectes. Els nostres embalatges, desarmat de mobles i posterior muntatge, es realitzen amb molta cura per a la seguretat dels mateixos.


Mudances amb grua a Lleida i Catalunya

Disposem per a qualsevol mudances o transport d'equip amb grua per mobilitzar aquells objectes de difícil trasllat o de suma delicadesa i mida, ens assegurem de preservar totes les coses intactes, els nostres clients són el nostre aval i és per ells que treballem amb l'objectiu d'aconseguir la satisfacció de particulars i empreses.


Mudances a Lleida i Transport de mobles a Lleida

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.