ESP

Tel Només trucades 644 797 258   

Email ironmudanzas@gmail.com

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00

Diumenges de 10:00 a 14:00

De Dilluns a Dissabte de 9:00 a 23:00 / Diumenges de 10:00 a 14:00

Mudances amb plataformes elevadores

Mudances amb plataformes elevadores, mudances aèries i de major dificultat per la seva altura, utilitzem les nostres plataformes d'elevació en aquelles mudances de gran envergadura o senzillament que requereixin d'aquesta mena de maquinària, per a facilitar el nostre treball i estalviar temps en la mudança.


Aquesta maquinària, aplicable a qualsevol tipus de mudança, té la seva utilitat, en aquelles de difícil accés o per al maneig de material pesat, electrodomèstics o estris de gran grandària, amb la qual cosa també evitem el risc de pujades per escales, sorolls, sobretot, l'estalvi en el temps de desenvolupament del servei, com en el en cas de les mudances urgents, ve molt bé.


La millor experiència en maneig de grua i plataforma elevadora per als seus mobles més preuats, Mudances *Iron, sempre li recomana el millor servei i estratègia per a la seva mudança.


Mudances Iron disposa de les eines necessàries per a mudances de difícil accés, el nostre equip de professionals s'encarrega de la protegir i assegurar tot el contingut, atenent en tot moment un contacte directe amb el nostre client i atenent les seves indicacions per a obtenir un resultat òptim i garantir la satisfacció del treball a realitzar.


Mudances eficaces i ràpides, poden contactar amb nosaltres per a rebre assessorament i pressupost personalitzat. Cridi'ns, enviï'ns un correu electrònic o empleni el formulari de contacte, els atendrem al més aviat possible.


Tornar

Mudances de pianos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.